NOTICIES

REPORTATGE CURSES DIA 8 DE JUNY

El dia 8 de juny va ser una jornada complerta de ciclisme amb la participació dels més joves fins als júniors i elits fèmines. Des de les 7 del matí que va començar la logística de la sortida i l’arribada. Preparar els 7 cotxes de suport i les 10 motos, també la dotació de 12 motos i cotxe dels Mossos d’Esquadra i l’ambulància. Una reunió a quarts de 9 per rebre instruccions del caporal dels mossos per comentar temes de seguretat durant la cursa.

Es va començar amb el Campionat de Catalunya Júniors i la incorporació posterior de les fèmines participants de la Copa Catalana. Els primer amb un recorregut de 102 km i les segones amb un total de 72. El recorregut amb un primer tram de 30 km fent la volta Mansa per Vic i la segona part fent carretera de Vilalleons – Taradell – Mansa – Fullaca – Collsesplanes – Coll de Revell – Viladrau – Fullaca – Sant Julià. La cursa es va desenvolupar sense incidents gràcies a la feina dels col·laboradors, dels Mossos i la guàrdia urbana de Vic i Taradell, també dels conductors que es van haver d’esperar en alguna cruïlla sense cap protesta.

Des 55 participants júniors, en l’arribada a l’esprint, el guanyador va ser Gerard Bofill, seguit de Adrià Bartrina i Gerard Edo tots tres amb un temps de 02:44:54 (37,11km/hora de mitja). De les 25 participants fèmines, la guanyadora de la categoria Elit Mireia Benito amb un temps de 2:50:13 (25,38km/hora) seguida de Fie Osterby i Noemí Ferré amb el mateix temps. Cursa molt disputada amb escapades de 2 minuts que van ser neutralitzades durant el recorregut. En la categoria Sub23 la vencedora va ser l’Emma Ortiz amb un temps de 2:52:36 (24,26km/hora).

A la tarda en un circuït de 1,3 km pels carrers del polígon de La Quintana es van disputar les curses de Copa Catalana Cadets i Fèmines Júniors amb un recorregut de 52 km (40 voltes). Hi van participar 65 ciclistes amb una gran expectació per la qualitat de tots els ciclistes i els canvis que es produien. Els guanyadors, Axier Casado amb un temps de 1:18:19 seguit d’Oriol Alcaraz i Sergi Darder; en fèmines cadet les guanyadores, Estefania Jiménez amb un temps de 1:28:20 seguida de Júlia Borràs i de  Lucia Borràs; en fèmines júnior les guanyadores, Laia Burdoy amb un temps de 1:24:11 seguida de Carolina Miranda i Nerea Bastida.

En les curses infantils, amb un total de 108 participants els guanyadors de les diferents categories van ser: Pre-Benjamins, Marti García, Gabriel Atero i Martí Tudó; Benjamins, Ilde Jiménez, Hugo Guardia i Denis Camero – Aina Vilarrassa, Lucia Ortega, Carla Sánchez; Principiants, Lluna Jiménez, Iria Gironès, Ivet Alcaraz – Eloi Ramos, Àlex Sánchez, Izan Delgado; Alevins, Adriana Vargas, Raquel Ortega, Mar Bierge – Joel Munté, Leo Ucher, Aitor Martínez; Infantils, Júlia García, Laia Bosch, Citlali Pareja – Sergi Monserrate, Lluc Plana, Marc Zafra.

Ressaltar que els germans Jiménez són de Sant Julià. Una gran tarda per la promoció del ciclisme en un circuït ideal sense complicacions urbanes i perfecte pel públic que podia anar seguint les curses des de tot arreu

Totes les FOTOS

Copa Catalunya Infantils

Copa Catalana Cadets i Júniors Fèmines

Campionat de Catalunya Júniors i Copa Catalana Fèmines

 

 

 

 

SOBRE LES LLICÈNCIES

El club gestiona les llicències a la Federació Catalana de Ciclisme.

Gestionar la llicència comporta l'acceptació d'alta com a soci del club o bé la renovaciö de soci. En els dos casos es cobra al mateix temps. La quota aprovada en la darrera junta de socis és de  20€

© 2017 CCCALMA. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper