NOTICIES

MARXA POPULAR FESTA MAJOR

 

2017 07 20 Marxa Calma Festa Major 2 2017 07 20 Marxa Calma Festa Major 1

 

Un any més el Club Cilcista Calma ha participat en els actes de la Festa Major organitzant una marxa popular en bicicleta pels entorns de Sant Julià i els pobles veins.

La sortida de la Plaça Catalunya va comptar amb la presència de El 9TV que va oferir en directe dintre del programa KM 0 que s'emet amb el grup  Xarxa Local de televisions. La Mritxell Vilamala va fer una presentació i una petitia entrevista a en Toni Bosch que va explicar molt resumidament la història del club i a en Xavier Serra que van estar fent uns comentaris amb una bicileta (una mica atrotinada) tractant sobre que calia fer-li per donar-li una altra oportunitat de ser útil.

Hi van participar un centenar de persones entre grans i petits i per primer cop tots van fer el mateix recorregut, no va caldre escurçar pels més petits.

A l'arribada es va obsequiar amb un petit refrigeri a base de meló, sindria, frutis secs, galetes, olives, patataes i begudes. També es van repartir 45 medalles als participants més petits. Els temps ens va acompanyar ja que no va fer la calor d'altres anys.

Fins a la propera.

TOTES LES FOTOS

SOBRE LES LLICÈNCIES

El club gestiona les llicències a la Federació Catalana de Ciclisme.

Gestionar la llicència comporta l'acceptació d'alta com a soci del club o bé la renovaciö de soci. En els dos casos es cobra al mateix temps. La quota aprovada en la darrera junta de socis és de  20€

© 2017 CCCALMA. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper