NOTICIES

PUBLICACIÓ EN EL VILATORTA DE PASQUA

CICLOCRÓS

Des de la temporada passada s’ha anat consolidant un equip de competició de Ciclocròs entre els socis del club. En la competició d’aquest any hi ha participat en Jordi Godayol, l’Enric Bau, Jordi Tió, Fèlix Morera, Albert Morató, Josep Vilarrasa, Xavier Serra i amb el suport logístic d’en Salvador Capdevila i la Dra Emma Gabarre.

El ciclocròs és una modalitat ciclista molt especial, de gran tradició al pais basc i en altres països d’Europa. Es desenvolupa en un circuït que normalment obliga als corredors a baixar de la bicicleta i superar desnivells importants amb la bicicleta a coll. En un bon circuït no hi pot faltar el fang i diversos obstacles que facin encara més complicat estar a sobre de la bicicleta. La dificultat del circuït es veu en com queden les bicicletes quan s’acaba la cursa.

El Calma ha participat en les curses següents: CX Sant Fruitós del Bages, CX Guisona, CX Masquefa, CX Trofeu Joan Soler de Manlleu, GP Internacional CX Ciutat de Vic, CX Sant Joan Despí, CX Franqueses del Vallés, CX Santa Coloma de Farners, CX Torredembarra, CX El Morell, Trofeu CX Ciutat de Huesca, CX Ciutat de Manresa, CX Campionat de Catalunya La Garriga, Campionat d’España  a Pontevedra.

D’entre tots els corredors cal destacar en Jordi Godayol en la categoria Master 40, que ha participat en totes les competicions de la FCC, 13 en total, més el Campionat d’España celebrat a Pontevedra. Quasi sempre ha estat entre els 5 primers i 2n en dues ocasions. El lloc 9è en Master 40 del Campionat d’España i 17è en la general es indiquen el bon moment de forma en que troba en Jordi.  També cal destacar l’actuació de l’Enric Bau en Master 30 que ha participat en 11 competicions de la FCC, de les quals 3 en 1r lloc, 2 en 2n i 1 en 3r. La resta de participants tambè han fet un bon paper en les curses que han participat, tenint en compte la duresa d’aquesta modalitat de ciclisme.

El club posa a la disposició de tots els que practiquen el ciclisme la facilitat de gestionar les llicències de la Federació de Ciclisme així com la Targeta Bici que ofereix una assegurança de responsabilitat civil per danys ocasionats practicant el ciclisme.

A l’espera del calendari definitiu de la FCC, el primer cap de setmana de Juny el club organitzarà curses de la Copa Catalana d’Infantils i curses del Campionat de Catalunya Júniors, Cadets i Fèmines

Trobareu la informació del Club al web www.cccalma.cat

  

 

 

 

SOBRE LES LLICÈNCIES

El club gestiona les llicències a la Federació Catalana de Ciclisme.

Gestionar la llicència comporta l'acceptació d'alta com a soci del club o bé la renovaciö de soci. En els dos casos es cobra al mateix temps. La quota aprovada en la darrera junta de socis és de  20€

© 2017 CCCALMA. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper