NOTICIES

VII Sortida Social CALMA

El diumenge 5 de novembre hem fet la VII Sortida Social del Club Calma. La sortida a l'hora convinguda davant del Núria i s'han fet 3 grups. els de muntanya dirigits per en Toni i en Xevi a fer una mica la cabra pels camins i corriols, un segon grups que ha passat per Malafogassa, els hi agraden les pendents fortes i un tercer grup que ha pujat per la Mina que també s'han dividit en el trencant de can Garrot i la resta fins el pantà i la Riba.

Ens hem trobat tots al restaurant Ferrer de Tall que ens tenen molt ben acostumats. Un entrant de cigrons i patates al forn boníssimes, llom, cansalada i botifarra, postres de músic, cafè i una copeta de digestiu per acabar de posar bé tot el que s'ha menjat.

Abans de tornar, la foto de la sortida per la història. Tornada també en dos grups, muntanya i carretera que s'ha allargat al gust de cada grupet que s'ha fet.

Aquest any s'ha obsequiat als participants amb una pràctica bossa per guardar les sabates, tot ben endreçat.

I fins l'any que ve.

SOBRE LES LLICÈNCIES

El club gestiona les llicències a la Federació Catalana de Ciclisme.

Gestionar la llicència comporta l'acceptació d'alta com a soci del club o bé la renovaciö de soci. En els dos casos es cobra al mateix temps. La quota aprovada en la darrera junta de socis és de  20€

© 2017 CCCALMA. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper