NOTICIES

El dia 21/8/2021 es va realitzar la 68a edició de la cursa Ripoll - Vallter 2000 de 50km.

Sortida de Ripoll (altitud 691 m) i arribada a Vallter (2000 m)

La participació va ser de 200 corredors dels quals s'en van classificar 177.

En Jordi Tió hi va participar representant el Club Ciclista Calma. S'ha de destacar la seva actuació, ja que és de tots coneguda la duresa del port entre Setcases i Vallter.

Amb un temps de 1:46:01 (mitja de 28,10 km/hora) va quedar el 116 de la classificació general a només 11:18 minuts del guanyador. En Jordi és M50 i en aquesta categoria va quedar en 4a posició a només 5:10 del guanyador.

Amb aqueta cursa en Jordi segueix demostrant que és un dels homes forts del CCCALMA. El setembre començarà la temporada de Ciclocross i segur que hi farà un bon paper. 

TOTES LES FOTOS

Dissabte passat dia 5 de juny el Club Ciclista Calma va organitzar una diada ciclista matí i tarda al polígon de la Quintana.

A partir de les 16:00 i en un circuït dintre del polígon es van disputar les curses de la Copa Catalunya Infantil. Es va començar per les categories de Prebenjami i Benjami, seguides d’Alevins, Principiants i Infantils amb un total de 124 participants.

Com en edicions anteriors cal destacar la participació dels germans Jiménez, l’Ilde primer classificat en la categoria Principiant i la Lluna segona en la categoria Alevi.

La cursa de la categoria Cadet finalment es va suspendre d’acord amb els directors dels equips ja que el circuït era moll per la pluja i van considerar que hi havia perill de caigudes.

 

TOTES LES FOTOS

Gran cursa ciclista JUNIOR amb 90 participants de tot Catalunya, fins i tot amb 3 equips francesos, 2 d'ells de Marsella iun altre de Cousearns.

La cursa ha estat competida, amb diversos ports de muntanya, Mansa dues vegades, Romagats 2 vegades, Collsesplanes de 8km i Gomara. Tots ells han fet que el pilot s'hagi anat allargant i el guanyador Acier Casado s'ha imposat a meta amb un avantatge de 16 segons.

Una menció especial pel corredor local Oriol Vilamala Soler que ha fet una bona cursa.

Malauradament la cursa s'ha hagut de parar durant una mitja hora degut a una caiguda, al final sense greus conseqüències.

L'equip de col·laboradors del Club ha funcionat com un rellotge, tothom ja sap el que ha de fer en tot moment. Amb ells l'èxit d'organització està assegurat

TOTES LES FOTOS

Tres corredors del CALMA han participat en el Campionat d'Espanya de Ciclocross. En un circuït dur i molt tècnic, acompanyat de fang i aigua, el tres corredors han fet molt bon resultat.

- Enric Bau 10è en la categoria de Master 30

- Jordi Godayol 9è en la categoria de Master 40

- Jordo Tió 9è en la categoria de Master 50

A tots ells la nostra felicitació per l'esforç fet.

TOTES LES FOTOS

 

La llicència de la FCC de la temporada 2021 ja no s'emetrà en format fisic. Es pot portar al mòbil amb l'apps de la Federació Catalana de Ciclisme. Ja es pot demanar a LLICÈNCIES-BOTIGA.

POTS descarregar-la des dels stores per Android i iPhone

Federació Catalana de Ciclisme: "FCC"

Federación Española de Ciclismo: "YOSOYCICLISTA".

 

Per l’edició de 2021, la Unió Ciclista Internacional ha pres la decisió de donar potestat a les Federacions Nacionals en la decisió del Suport de la Llicència Federativa per cadascun dels Federat.

La Real Federación Española de Ciclismo ha optat pel Suport Digital per les llicències UCI de tot el País. Alhora exigeix, per la Tramitació de la Llicència, una adreça de correu electrònic única per cadascun dels Federats, en el ben-entès que, aquesta dada serà el nom d’usuari de la Zona Privada generada en aquesta Plataforma.

La sol·licitud de llicència es continuarà fent en els clubs i agilitzarà el procés de confirmació de la llicència, no tindrem d'esperar la seva recepció física. Es van modernitzant.

Pàgina 1 de 5

SOBRE LES LLICÈNCIES

El club gestiona les llicències a la Federació Catalana de Ciclisme.

Gestionar la llicència comporta l'acceptació d'alta com a soci del club o bé la renovaciö de soci. En els dos casos es cobra al mateix temps. La quota aprovada en la darrera junta de socis és de  20€

© 2017 CCCALMA. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper