NOTÍCIES

 

Els dies 13, 14 i 15 de gener va tenir lloc el campionat d'Espanya de ciclocros en la localitat basca de Legazpi.

Els dies anterior al campionat va ploure, això va provocar que el terreny estigués molt moll i l'acumulació de fang al llarg del circuït era considerable, a les últimes curses es tenia der fer molt tros a peu ja que era impossible fer correr les bicicletes. Ciclocros en estat pur amb una duresa més forta que de costum.

El corredor del Calma Jordi Gilabert hi va participar en la categoria Master 40 i va quedar classificat el el 12è lloc, després d'un esforç important per mantenir aquest lloc de classificació. Segur que els ànims d'en Salvador Capdevila i en Jordi Tió el van ajudar. També hi va haver la presència de Pere Uya, soci i secretari del Calma, però en aquest cas com a tècnic dels equips de la Federació Catalana que hi participaven.

 El nostre agraïment a RUEDA LENTICULAR per compartir aquestes fotos

El diumenge 5 de novembre hem fet la VII Sortida Social del Club Calma. La sortida a l'hora convinguda davant del Núria i s'han fet 3 grups. els de muntanya dirigits per en Toni i en Xevi a fer una mica la cabra pels camins i corriols, un segon grups que ha passat per Malafogassa, els hi agraden les pendents fortes i un tercer grup que ha pujat per la Mina que també s'han dividit en el trencant de can Garrot i la resta fins el pantà i la Riba.

Ens hem trobat tots al restaurant Ferrer de Tall que ens tenen molt ben acostumats. Un entrant de cigrons i patates al forn boníssimes, llom, cansalada i botifarra, postres de músic, cafè i una copeta de digestiu per acabar de posar bé tot el que s'ha menjat.

Abans de tornar, la foto de la sortida per la història. Tornada també en dos grups, muntanya i carretera que s'ha allargat al gust de cada grupet que s'ha fet.

Aquest any s'ha obsequiat als participants amb una pràctica bossa per guardar les sabates, tot ben endreçat.

I fins l'any que ve.

La sortida social es farà el proper dia 5 de novembre. També hi estan convidats els simpatitzants i coneguts que vulguin compartir taula amb nosaltres.

Com sempre farem el grup de bici de muntanya i el grup de carretera. La trobada a Vilanova a 2/4 de 10 per compartir taula tots plegats.

Per fer l'encàrrec al rstaurant necessitem saber quants serem, cal que us apunteu des d'AQUÍ.

No espereu a última hora.

 

Pàgina 1 de 2

SOBRE LES LLICÈNCIES

El club gestiona les llicències a la Federació Catalana de Ciclisme.

Gestionar la llicència comporta l'acceptació d'alta com a soci del club o bé la renovaciö de soci. En els dos casos es cobra al mateix temps. La quota aprovada en la darrera junta de socis és de  20€

© 2017 CCCALMA. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper