NOTICIES

68è GRAN PREMI RIPOLL - 27è Memorial Fermí Pujol

El dia 21/8/2021 es va realitzar la 68a edició de la cursa Ripoll - Vallter 2000 de 50km.

Sortida de Ripoll (altitud 691 m) i arribada a Vallter (2000 m)

La participació va ser de 200 corredors dels quals s'en van classificar 177.

En Jordi Tió hi va participar representant el Club Ciclista Calma. S'ha de destacar la seva actuació, ja que és de tots coneguda la duresa del port entre Setcases i Vallter.

Amb un temps de 1:46:01 (mitja de 28,10 km/hora) va quedar el 116 de la classificació general a només 11:18 minuts del guanyador. En Jordi és M50 i en aquesta categoria va quedar en 4a posició a només 5:10 del guanyador.

Amb aqueta cursa en Jordi segueix demostrant que és un dels homes forts del CCCALMA. El setembre començarà la temporada de Ciclocross i segur que hi farà un bon paper.