NOTICIES

6a Cursa Ciclista Copa Catalunya INFANTIL

Dissabte passat dia 5 de juny el Club Ciclista Calma va organitzar una diada ciclista matí i tarda al polígon de la Quintana.

A partir de les 16:00 i en un circuït dintre del polígon es van disputar les curses de la Copa Catalunya Infantil. Es va començar per les categories de Prebenjami i Benjami, seguides d’Alevins, Principiants i Infantils amb un total de 124 participants.

Com en edicions anteriors cal destacar la participació dels germans Jiménez, l’Ilde primer classificat en la categoria Principiant i la Lluna segona en la categoria Alevi.

La cursa de la categoria Cadet finalment es va suspendre d’acord amb els directors dels equips ja que el circuït era moll per la pluja i van considerar que hi havia perill de caigudes.